Na večernjoj sceni Nikšićkog pozorišta, u četvrtak, 19. aprila, sa početkom u 20 sati, biće izvedena drama „Bog masakra“, Kraljevskog pozorišta Zetski dom. Ovu predstavu, po tekstu Jasmine Reze režirao je Siniša Evtimov, koji potpisuje scenografiju i muziku. Lektor je Dubravka Drakić, dok je izbor kostima odradila Marija Vujović. Uloge tumače mladi glumci: Omar Bajramspahić, Jelena Đukić, Marija Labudović i Vule Marković. Komad je premijerno izveden na sceni Zetskog doma, početkom februara ove godine. Cijena ulaznice, koju možete kupiti na  biletarnici Nikšićkog pozorišta, od 10 do 20 sati, je četiri (4) eura.

Opširnije...

Na bioskopskom platnu Nikšićkog pozorišta, večeras i sjutra veče (16. i 17. aprila), sa početkom u 20 sati će biti prikazani filmovi „Kramer protiv Kramera“ i „Sofijin izbor“, iz ciklisa Meril Strip. Projekciju ovih filmova, Pozorište organizuje u saradnji sa Crnogorskom kinotekom. Ulaz za publiku je besplatan.

Opširnije...

„Crnogorsko veče“ – naziv je kolažnog programa koji će biti izveden sjutra (četvrtak, 05. aprila) sa početkom u 20 sati, na večernjoj sceni Nikšićkog pozorišta. Organizatori večeri su javne ustanove „Zahumlje“ i Nikšićko pozorište. Ovaj događaj je dio aprilskog repertoara „Nikšićke kulturne scene 2018“. Ulaz za publiku je besplatan.

Opširnije...

Crnogorski simfonijski orkestar održaće koncert u sali Nikšićkog pozorišta, u subotu, 14. aprila, sa početkom u 20 sati. Dirigigent je Grigorij Krasko. Ulaz za publiku je besplatan.

Opširnije...

Na aprilskom repertoaru Nikšićkog pozorišta koji se realizuje u okviru „Nikšićke kulturne scene 2018“ je sedam naslova, od kojih su dva pozorišna, tri koncerta i dva igrana filma.

Opširnije...

Go to top