Film „Stado“, Nikole Koja, nakon dvije predhodne noći biće prikazan i sjutra veče u Nikšićkom pozorištu, u terminima od 19 i 21 sat. Ulaznice po cijeni od 2,50 eura su u prodaji od 8 do 20 sati, na biletarnici Nikšićkog pozorišta. Potrebne informacije mogu se dobititelefonom na broj: 068/461-310.

„Stado“ je prvo režisersko ostvarenje Nikole Koja, koji  tumači jednu od glavnih uloga, a pored njega u filmu igraju: Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik, Srđan Timarov, Bane Trifunović, … Scenario potpisuje Nebojša Romčević, a producenti su Nikola Kojo i Biljana Prvanović.

 

stado1

"Stado" / fotografija iz filma

 

Riječ je o urnebesnoj satiričnoj komediji o životu iza kamere, koja govori da često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj priči koju gledamo. Neizlječivi entuzijasti, slijepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umjetničko djelo. „Stado“ je univerzalna, jer do sjaja i blještavila crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Zbog toga  se može zaključiti da je „Stado“ zasnovano na istinitoj priči, koja se možda u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i sigurno će se odvijati dok postoje umjetnici I ambijent u kojem stvaraju.

Go to top