Nakon što je na zahtjev publike sinoć prikazan film „Santa Marija della Salute, ljubitelji sedme umjetnosti večeras i sjutra veče u Nikšićkom pozorištu imaće priliku da se upoznaju sa još jednim filmskim hitom - „Vrati se, Zone“, ili popularno nazvan „Zona 2“, a koji predstavlja nastavak „Zone Zamfirove- najgledanijeg filmskog naslova iz okruženja sa početka ovog vijeka. Film je na repertoaru večeras i sjutra veče, u dva termina: 18 i 20 sati i 30 minuta, a ulaznice po cijeni od 2, 50 eura možete kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta, od 10 do 20 sati i 30 minuta.

Film „Vrati se, Zone“ ima elemenata: tragedije, komedije, drame i akcije, a nastao je po scenariju Ivane i Miroslava Mitića i u režiji  Juga Radivojevića. Glavne uloge u ovom ostvarenju povjerene su Brankici Sebastijanović , koja igra Zone i Milanu Vasiću, kojem je povjerena uloga kujundžije Maneta. Glumačke zvijezde u ovom izdanju „Zone“: Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Tanja Bošković, Milan Lane Gutović, Nikola Ristanovski, Ivan Bekjarev, Branko Đurić, Milan Kalinić, Stefan Buzurović, Iva Stefanović, poznati TV voditelj Ognjen Amidžići mnogih drugi, prema najavi producenata, obećavaju veliku popularnost nastavku čuvenog filma „Zona Zamfirova“, koju je 2002. godine, po istoimenom romanu Stevana Sremca režirao Zdravko Šotra.

 

zona2

"Vrati se, Zone" - detalj iz poznate ljubavne sage

Skoro 15 godina nakon ekranizacije velike ljubavne sage iz pera Sremca, scenaristi  Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dvije godine nakon vjenčanja. Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smješteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva "Zona Zamfirova", ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana prirodna ljepota Srbije u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi. Filmom je obuhvaćeno nekoliko krucijalnih porodičnih tema koji tište mlade ljude nekad i sad.

Go to top