Repertoar Nikšićkog pozorišta otvara se u četvrtak, 6. aprila, projekcijom filmova: „Štrumfovi: Skriveno selo“ (3D tehnologija), namijenjen svim uzrastima, ali prvenstveno najmlađoj publici i igranim filmom „Biser Bojane“, koji je zbog velikog interesovanja publike ponovo u bioskopu.  Za animirani film „Štrumfovi: Skriveno selo“ (Smurfs: The Lost Village, 2017.), predviđene su tri projekcije: u četvrtak i petak  (6-og, u 117. aprila, u 12 i 14 sati). Ulaznice za taj filmski naslov, po cijeni od 2,50 eura su u prodaji na biletarnici Nikšićkog pozorišta, od 10 do 20 sati i 30 minuta. Po istoj cijeni (2, 50 €) su i ulaznice za film „Biser Bojane“, koji je na bioskopskom repertoaru, takođe u četvrtak i petak (6-og, i 7. aprila), u 18 i 20 sati i 30 minuta. Dodatne informacije možete dobiti posredstvom telefona: 040 / 213-566 i 068 / 461 310.

 

Za razliku od svojih prethodnih izdanja, „Štrumpfovi: Skriveno selo“ u cjelosti je animiran film, što kompletnoj priči daje potpuno novu dimenziju. U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Kefala, Trape i Grubera) upuštiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu, ispunjenu magičnim stvorenjima, kako bi pronašla misteriozno Skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, likovi ovog filma će otkrivaju „najštrumpfastičniju“ tajnu u svojoj istoriji. Režiju ove zanimljive animirane priče, u trajanju od 90 minuta, potpisuje rediteljka Kelly Asbury, a scenario su napisale:  Stacey Harman i Pamela Ribon. Glasove pozajmljuju: Dragan Vujić, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Bojan Perić, Đorđe Stojković i Srđan Timarov.

Zbog velikog interesovanja publike, filmska romantična komedija „Biser Bojane“, producentsko - rediteljskog tima: Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić i Dragan Đurković, ponovo je na bioskopskom repertoaru Nikšićkog pozorišta. Film je snimljen u koprodukciji Srbije i Crne Gore. Režiju potpisuje Milan Karadfžić, po scenariju koji je uradio sa Vladimirom Đurđevićem, Stevanom Koprivicom i Bojanom Babićem. Film je premijerno prikazan u Srbiji 15. februara ove godine, a crnogorsku premijeru imao je nedavno, tačnije 3. marta, a nikšićka publika je imala priliku da ga odgleda desetak dana kasnije.

 

bojana1

"Biser Bojane" na zahtjev publike

 

 

U središtu ove filmske storije je Đorđe Popović (Slaven Došlo), mladi ljekar iz Beograda, koji dobija anonimni poziv da upozna oca. U tom trenutku Đorđe vjeruje da mu je otac mrtav, ali ipak odlučuje da se upušti u potragu za sopstvenim identitetom. Odlazi u Crnu Goru, gdje upoznaje Lolu (Vanja Nenadić), mladu kajterku i kćerku policijskog inspektora, koja putuje na Adu Bojanu.

Nikola Popović (Mima Karadžić) nakon višegodišnje robije izlazi iz zatvora u Trstu i odlazi u Crnu Goru, po sakrivene dijamante, davno opljačkane u evropskim juvelirnicama.Nikola očekuje vruć doček policije i bivših partnera zainteresovanih za dijamante. Spreman je na sve, ali ne i na susret sa sinom, nakon 25 godina.

Ova filmska priča će, prema najavi produkcije, biti adaptirana i u tv seriju.

Go to top