Komedija intrige „Škola za ljubavnike“, produkcijeske kuće „Arlekin“ iz Beograda, biće izvedena na sceni Nikšićkog pozorišta u nedjelju, 7. maja, sa početkom u 20 sati. Tekst i režiju potpisuje Bojan Stojčetović. Uloge u predstavi, pored Stojčetovića, tumače: Milan Vasić, Milan Kalinić, Jelena Rakočević Cekić i Aleksandra Cucić. Ulaznice za ovu hit – komičnu pozorišnu priču, po cijeni od šest eura su u prodaji na biletarnici Nikšićkog pozorišta, od 10 do 20 sati. Rezervacije i dodatne informacije posredstvom telefona: 040 / 213 566 i 068 / 461 310.

Briljantna komedija intrige „Škola za ljubavnike“, koja je za kratko vrijeme na scenama Srbije, ali i van njenih granica, proglašena za hit predstavu, nastala je iz pera i rediteljskog rukopisa Bojana Stojčetovića, a njenu produkciju potpisuju Milan Kalinić i Milan Vasić. Pored ove trojice glumaca, u predstavi igraju Jelena Rakočević Cekić i Aleksandra Cucić. Premijera ovog komada bila je krajem novembra 2015. godine u ustanovi kulture „Palilula“. Radnja predstave koju će svako poželjeti da odgleda opet je smeštana u Italiji, početkom 60-ih godina minulog vijeka. Muž i žena, jako uspješni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cijenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promijeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvaraju se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da riješe. Svaka jednačina ima jednu, ili dvije nepoznate, ali se u njihov problem javljaju tri „nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj - advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.

 

beograd1

"Škola za ljubavnike" - briljanta komedija intrige

 

Na briljantno-komičan način Milan Vasić i Jelena Rakočević Cekić nas vraćaju u ono vrijeme, kada je moguće bilo nemoguće. Milan Kalinić kakvog do sada nijesmo vidjeli, bez ijedne riječi izaziva pozitivnu reakciju publike! Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović, podsjećaju zašto negativci mogu biti najpozitivniji! Jednom riječju ovo je predstava koja izvlači najbolje od glumaca. To je pozorišni komad koji se ne služi trikovima da bi se dopao publici, već je to predstava koja komediju vraća kući!

Go to top