Na večernjoj sceni Nikšićkog pozorišta u ponedjeljak, 3. septembra, sa početkom u 20 sati biće izvedena komedija „Indigo“, koprodukcijski komad Grad teatra Budva, Smart studija i Doma omladine Beograd. Tu dramu Duška Premovića  „o savremenom svijetu žena, ali i priču o svima nama čije granice otuđenosti čvrsto stoje na horizontu liberalnog kapitalizma“ izvodi glumački trojac: Danica MaksimovićMarija Vicković Branislav Lečić, koji potpisuje i režiju. Ulaznice po cijeni od pet (5) eura su u prodaji od 10 do 20 sati, na biletarnici Pozorišta.

Savremena drama „Indigo“ premijeru je imala na festivalu Grad teatar – Budva, 2012. godine, od kada je popularnost stekla ne samo na matičnim scenama, već i na brojnim izvođenjima u teatarskim centrima regiona.

To je priča o životu žena u modernom društvu, njihovim strahovima, interesima, ciljevima i ambicijama. Ovaj komad na specifičan način govori o sukobu genaracija i njihovim različim životnim shvatanjima.

Indigo2

D.Maksimović, M.Vicković i B. Lečić u popularnoj komediji "Indigo"

Priča počinje u kancelariji, u kojoj rade dvije žene, ambiciozne, sposobne, moćne i uspješne, a koje se kriju iza ciljeva, interesa i ambicija. Dijeleći radno mjesto, naizgled dijele i sudbinu. No, nakon bujice okršaja, vrijeđanja, podmetanja, lažnih telefonskih razgovora, one se zbližavaju i iskreno bodre jedna drugu, ne bi li prebrodile svaka svoje probleme.

 

Go to top