Predstava „Sumnjivo lice, Okret teatra iz Beograda biće odigrana na večernjoj sceni Nikšićkog pozorišta u srijedu, 10. oktobra, sa početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 4,00 €, uz popust od 50% za učenike, studente, penzionere i lica sa invaliditetom. Ulaznice možete kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta, od petka, 5. oktobra, do dana izvođenja predstave, u intervalu od 10 do 20 sati. Dodatne informacije možete dobiti telefonom (brojevi: 040 213-566 i 068 7461-310).

Predstava „Sumnjivo lice je rađena po jednom od najpoznatijih djela Branislava Nušića, a namjenjena kako učenicima osnovnih i srednjih škola, tako i starijoj publici.

lice1

Uloge tumače: Marko Nikolić, Danijela Tanasković, Marija Ćeranić, Nikola Krneta i Milan Vranešević. Glumci ovog komada na „duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu muziku, oživljavaju živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu".

Okret teatar je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire.

Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima: „Boško Buha", „Pozorište na Terazijama", „Jugoslovensko dramsko pozorište", „Narodno pozorište", „Madlenianum", kao i u televizijskim igranim serijama, dječijim televizijskim programima i igranim filmovima.

Izdavacka djelatnost Nikšićkog pozorišta

Go to top