Pored premijernog prikazivanja, 26. i 27. januara, igrani hit-film Taksi bluz”, reditelja Miroslava Stamatova, publika će u sali Nikšićkog pozorišta, moći da odgleda večeras, (29. 01) i sjutra veče (30. 01.), u dva termina: 18 i 20 sati. Cijena ulaznice je 3 eura. Biletarnica Nikšićkog pozorišta otvorena je od 10 do 20 sati. Dodatne informacije telefonom; brojevi: 068 461 310 i 040/213-566.

„Taksi bluz“ je uzbudljiva, romantična komedija, a istovremeno i šarmantni „road movie“ u kojoj je glavni junak priče Marko (Andrija Milošević), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi kao taksista.

Njegove avanture dešavaju se u jednoj urnebesnoj noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić i Nikola Pejaković.

Go to top