U Nikšićkom pozorištu, u utorak, 24. decembra, u 10 i 12 sati, za najmlađu publiku biće izvedena predstava „Novogodišnja čarolija“, produkcije „Trag“ iz Podgorice. Tekst, muziku i koreografiju ovog scenskog djela potpisuju: Sanja Garić, Maja Stojanović i Slavko Kalezić. Uloge tumače: Branka Stanić, Maja Stojanović, Slavko Kalezić i Jovan Dabović. Prodaja ulaznica po cijeni od 1, 50 € organizovana je u saradnji sa gradskimn osnovnim školama (učenici nižih razreda) i predškolskim odjeljenjima Vrtića „Dragan Kovačević“. Na dan izvođenja predstave biće organizovana prodaja ulaznica i na biletarnici Nikšićkog pozorišta, u terminu od 9 do 12 sati.

Predstava „Vesela jelka“ priuštiće mališanima sve čari pozorišne igre jer je spoj dramskog, muzičkog i plesnog teatra.

Priča se dešava uoči Nove godine i govori o ljubavi i prijateljstvu. Ovaj komad je prije svega edukativan, jer u njemu dominiraju važne životne vrijednosti koje skreću pažnju najmlađoj publici za lijepo ponašanje i brigu za drugog. Jedna od glavnih poruka ovog komada je da veliki osmijeh pobjeđuje i da otvara put ostvarenju iskrenih želja.

Iz produkcije „Trag“ ističu da ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmijanog djeteta.

„Naša misija je srećno i nasmijano dijete. Naša predstava je prava novogodišnja čarolija, jer je prepuna iznenađenja i predivnih momenata“, poručuju iz produkcije „Trag“.

 

 

 

Go to top