Predstava „Votka i šampanjac“, u kopprodukciji „Ateljea 212“ i Teatra „Vuk“ na repertoaru Nikšićkog pozorišta je u subotu 1. aprila, sa početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je pet (5) eura. Biletarnica je otvorena od 10 do 20 sati, a rezervacije možete dobiti telefonskim pozivom brojeva: 069 490 198 i 067 932 646.

Predstava je rađena po tekstu Irine Vaskovske, u režiji Andree Ade Lazić. Uloge igraju: Milica Mihajlović, Isidora Minić i Nebojša Ilić.

U najavi ovog scenskog djela navodi se da dvije sestre (poput junakinja iz Čehovljeve Tri sestre), „jureći za sanjanim životom, srozavaju se na dno, ali i dalje nepokolebljivo maštaju o boljem životu. Kada im u živote bane muškarac, koji je sve, sem princa na bijelom konju, one u njemu prepoznaju spas. Tada počinje urnebesna borba oko plijena. Dirljive sudbine, duhoviti karakteri, dijalozi i situacije učiniće da se svako u ovoj priči prepozna i nasmije sebi i svojim snovima. Autorka drame uspijeva da iskleše humor iz najtragičnijih okolnosti i prevede sumornu svakodnevicu u ravan apsurda.“