Poetsko – muzički kabare „Čeznem da vam kažem“, MiloradaMikija Damjanovića, prvaka Beogradskog dramskog pozorišta, biće izvedeno na Večernjoj sceni Nikšićkog pozorišta, u subotu 28. maja sa početkom u 20 sati. Pored glumca Damjanovića,  u kabareu čestvuju Nataša Radovanović – sopran i Pavle Joksimović – pijanista, a specijalni gosti su: Mina Lazarević, Iva Štrljić i Stevan Piale. Cijena ulaznice je pet (5) eura.  Biletarnica Pozorišta otvorena je od 10 do 20 sati.

Program ovog kabarea nastao je iz želje da se na duhovit i prijemčiv način publika sjeti i oživi sjećanja na neka druga vremena, kojih se uglavnom sjećamo sa sjetom. Glumac Milorad Miki Damjanović provodi publiku kroz uspomene na detinjstvo, Jugoslaviju, studentske dane, početak karijere, ali i savremeno doba u kome živimo. To je priča svih nas, ispričana i otpjevana kroz poeziju: Vaska Pope, Desanke Maksimović, Jovana Dučića, Miroslava Antića…

Program ovog kabarea, pored njegove centralne priče, prati anđeoski glas Nataše Radovanović, kao jedne od najzapaženijih diva Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, koja će pjevati pop, evergrin i džez pesme koje su obeležile sve generacije.