Januarski repertoar Nikšićkog pozorišta obilježiće izvođenje duodrame „Pluća“, projekta iz najnovije produkcije ovog Teatra. Nikšićka publika će imati priliku da odgleda ovu poznatu dramu engleskog pisca Dankana Mekmilana, u režiji Andreja Nosova, u četvrtak 11. januara, sa početkom u 20 sati. Uloge tumače Maja Stojanović i Stevan Vuković. Cijena ulaznice je pet (5) eura. Biletarnica Pozorišta radi od 10 do 20 sati.

Sa ovom duodramom, Nikšićko pozorište će gostovati 18. januara na sceni „Studio“, Crnogorskog narodnog pozorišta.

 

 

 

 

 

Nacionalni Teatar iz Podgorice, dan prije (17. januara, sa početkom u 20 sati) gostovaće u Nikšićkom pozorištu, sa predstavom „Bladi mun“, čiji tekst i režiju potpisuje Ana Đorđević. Uloge u ovom komadu tumače: Kristina Obradović, Aleksandar Gavranić, Sanja Vujisić, Nikola Perišić, Maša Božović, Filip Đuretić, Stevan Vuković i Branka Otašević. Cijena ulaznice za ovu predstavu je takođe, pet (5) eura.

Na sceni Nikšićkog pozorišta, u ponedjeljak 29. janura, sa početkom u 19 sati biće održana Svetosavska akademija. Organizatori ovog događaja su Opština Nikšić i Crkvena opština Nikšić.