Maša i medved – još zabavnije“, animirani film, u trajanju od 76 minuta, na bioskopskom platnu Nikšićkog pozorišta je u ponedjeljak 26. februara sa početkom u 10 i 12 sati.  Cijena ulaznice je tri (3) eura. Biletarnica radi od 10 do 20 sati.

Filmska priča počinje kada popularna Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad. Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, slijedi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva priličnu pometnju kroz trku na kolicima za torte, juri golubove.

Film Fernanda Leona de Aranoa, „Dobar šef“ na bioskopskom repertoaru Nikšićkog pozorišta je takođe, u ponedjeljak 26. februara, sa početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je tri (3) eura. Ova mračna komedija producirana je 2021. godine, a već sljedeće – 2023. bila je glavni pobjednik 36. ceremonije dodele „Goja“, Nagrade u Palau de les Arts Reina Sofía u Valensiji.

Film prati priču vlasnika preduzeća za proizvodnju industrijskih vaga koji, dok očekuje posjetu komisije koja bi njegovoj kompaniji mogla da dodeli nagradu za poslovnu izvrsnost, pokušava da riješi sve probleme svojih radnika. Film traje 116 minuta.